تولید ۵۲۰۰ تن گوشت سفید در کوار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از تولید بیش از پنج هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید از ابتدای سال جاری تا کنون در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای سپیدار، عبدالرسول جوکار گفت: این میزان گوشت از ۱۱ واحد تولیدی مرغ گوشتی با تعداد دو میلیون و۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

این مقام مسیول افزود: با توجه به اهمیت گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، کارشناسان تنظیم بازار جهاد کشاورزی همه روزه حتی در روزهای تعطیل کار نظارت و کنترل برقیمت ها را دنبال خواهند کرد.

خبرنگار: حسین مقدس